1 Comment

  1. Niels Ove Nielsen
    17/08/2021 @ 01:55

    Hej Motorsamling. Jeg er ret sikker på at denne motor er identisk med den motor vi havde i mit barndomshjem på Fyn, der blev brugt til at trække tærskeværk og og en båndsav. I forhold til billederne havde vores en remskive modsat siden hvor starthåndtaget blev anvendt. Jeg er ikke teknikker, så det jeg skriver her er blot hvad jeg kan huske. det kommer nok ikke bag på dig Henrik 🙂 Det skulle være en motor på 3 HK. Når den skulle startes kom der benzin i agregatet forrest på motoren. Når håndtaget til at starte med blev brugt, skulle man sørge for at at trække det ud når der var kørt et par omgange for ikke at risikere at den slog tilbage. Når den så kørte, slog man den så om på petroleum på skruerne på
    agregatet forrest på motoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.