Motortræf 2018

Et familiebillede som enhver Hundested entusiast kunne ønske sig.
7 gangbare, velrenoverede Hundested motorer på rad og række.

Traditionen tro blev det årlige motortræf afholdt den sidste lørdag i april. Vejret har vi ingen indflydelse på. En smule overskyet til tider, men ellers fint vejr til træffet.

Djurs Festivalfood stod mad og drikke til de mange fremmødte gæster. Der var ca. 1600 gæster. Dertil kommer mere end 50 knallertkører, ejerne af veterankøretøjerne samt sælgerne fra stumpemarkedet og øvrige udstillere.                                                                      

Modeldampklubben deltog selvfølgelig også. Der er altid stor interesse for de mange modeller og snakken går lystigt mellem gæsterne og medlemmerne af klubben.

For at gennemføre et så stort arrangement må bestyrelsen samle Motorsamlingens mange frivillige. Uden jeres indsats kunne træffet ikke gennemføres. Til alle jer frivillige, tusind tak for jeres store indsats. Det er venner, familie, naboer som er mødt op. Det er frivillige fra nær og fjern. Fra Hvide Sande, Nordjylland, Fyn, Sjælland og Bornholm.

Jens Ole Kuk Christensen, fra Granhøjgaard ved Års havde samlet sit team af traktorfører og gennemførte et ’’Ford show’’ med deltagelse af 6 Ford traktorer i forskellige størrelser. Ved Fords 100 års Jubilæum afholdt på GranHøjgaard i 2017 blev showet optaget og kan ses på YouTube.

De første kunder til stumpemarkedet er mødt op.
Både sælger og køber er klar til at gøre dagens bedste handel.

Hans Jørgen kom med sin canadiske Rumely, der her trækker stenknuseren.

Veteran lastbilerne er på plads.
De mange gæster kom lidt senere i år end de tidligere år.
Måske skulle vejret lige ses an.

7 Hundested motorer på række. 3 af motorerne har før træffet været en tur omkring vores værksted for at blive renoveret. 2 af motorer skal herefter tilbage i henholdsvis kutteren Elisabeth Dragør og Gøl Båden. Per Rømer forbereder opstart af motorerne. Han får hjælp af Johnny og Jonas.

Per Rømer starter motorerne op.

Johnny og Jonas starter deres nyrenoverede motor. Næste generation undervises i motorlære.

Jonas ændrer motorens omdrejnings retning uden problemer.

Tak for besøget.

Motortræf 2019 afholdes lørdag den 27. april.

På gensyn.