Ny hal… før nedtagning

Enhver, der har besøgt Motorsamlingen med de nuværende 2100 m2 indendørs udstillingsareal, kan se vi har pladsproblemer. Vort magasin er fyldt til bristepunktet og velvillige naboer har også måttet holde for.

Heldigvis er vi i den lykkelige situation, at der til stadighed kommer nyt materiale, noget hjemkøbt, men også mange skønne donationer. Helt i tråd med vor ånd; ønsker vi at fremvise mest muligt relateret til samlingens substans – det kræver plads… En ny udstillingshal er påkrævet, men manglende likviditet har endnu engang sat kreativiteten igang. Vanen tro, kan den frivillige stab udrette mirakler med de bare næver, så da muligheden bød sig, for at erhverve en genbrugshal, ja så mødte de dygtige svende op. Før fotografen kom ud af fjerene, var hallen demonteret, og ligger nu klar til at genopstå i Kristiansminde. Den oprindelige beklædning er for ringe, så vi er på jagt efter nye stålplader – donationer modtages med glæde.
Norddjurs Kommune ser pt. med velvillighed på byggeansøgningen – naturligvis ønsker man ikke, at hindre udviklingen af et så unikt museum – et museum med internationalt snit i udkantsdanmark, ja det værner man om. Her på siden vil du kunne følge med i genfødslen af hallen.