4 Comments

 1. Webmaster
  15/04/2014 @ 16:38

  Hej Leif.

  Vi deler de oplysninger vi har tilgængelige. Skulle der komme nye oplysninger, deler vi dem gerne.
  Vores målsætninger at dele så meget som muligt, også de gamle historier.
  Så del dem med os, og de kommer på sitet.

  Vh.
  Webmaster

 2. Leif Mikkelsen
  15/04/2014 @ 16:13

  Hej, er der ingen noter om hvem der har stået i lære på fabrikken. Min far har stået i lære der sidst i trediverne, kunne godt tænke mig at der var et interresant læsestoft fra den tid, sjovt at kunne at at han havde været der. Han uddannede sig til maskinmester og sejlede som sådan på J.Lauridsens skibe op til krigen, Fik senere arbejde på Varde Stålværk som mester på maskinværkstedet.
  Min Faders navn, Aksel Frederik Mikkelsen, var dreng af gaden Adelfeldsgade

 3. Webmaster
  22/04/2013 @ 21:40

  Hej Peter
  Vi er altid glade for at få kommentarer. Når der som her er en god historie med, er det ekstra interessant. Det er med til at gøre vores side levende, så mange tak for den!
  Mvh. Claus, webmaster.

 4. Peter Frandsen
  22/04/2013 @ 19:18

  Hej
  Jeg faldt lige over denne side, da min far var fra Rudkøbing og var i lære på motorfabrikken Danmark. Jeg har hørt mange historier derfra, ligesom jeg en gang om året blev tvunget med på Teknisk museum i Helsingør, hvor der var udstillet en Danmark motor. På et tidspunkt var den forsvundet, men min far lavede så meget larm, at de satte den tilbage på plads igen. Jeg har faktisk fars lærerkontrakt fra Danmark fra starten af 40.erne – 12 øre i timen.

  mvh

  Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.